Denne sides normale tekst er fjernet indtil vi har produkter/vare på siden igen.

Der er ingen fortrydelsesret på vores BootCamps ydelser

Denne side er opdateret d. 4. maj 2021 med nedenstående tekst - det er den tekst som du som kunde godkendte ved betaling af BootCamp på betalingssiden.

Mettes BootCamp forbeholder sig ret til, ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af alvorlig sygdom at aflyse BootCamps. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte tilmeldingen til en anden dato, hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb. Vi kontakter dig som kunde pr. telefon eller e-mail ved ændringer.

Kundens tilmelding og køb af BootCamp, er bindende.

 

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved "aftaler om rekreative fritidsaktiviteter, herunder underholdnings-, idræts- og lignende kulturbegivenheder, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres..."

 

Det betyder, at din/kundens tilmelding og køb af BootCamp, er bindende. Det kan derfor ikke forventes at det betalte beløb ved tilmelding eller køb kan refunderes, hvis kunden bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage.

Det er dog muligt at overdrage pladsen til en anden person ved at give meddelelse senest 24 timer inden start.